Webinar 6 mei Zorg voor de aarde, herstel van de wereld

Donderdagmiddag 6 mei tussen 15.00-17.30 organiseert Stichting PaRDeS i.s.m. de LJG-Amsterdam, het Fahm Instituut, en Nieuw Wij een webinar rond het boek Zorg voor de aarde, herstel van de wereld, levensbeschouwelijke reacties op de ecologische crisis.(redactie: Bas van den Berg & Leo Mock. Amsterdam: Amphora /PaRDeS)

Het belooft een enerverende middag te worden, met korte inleidingen van de auteurs Marcus van Loopik, Frans Verkleij, Henk Manschot en Abdelilah Ljamai, en creatieve & interactieve ontmoetingen in breakout rooms met Anne-Maria van Hilst, Kamel Essabane, Hannah Visser en Samira Ibrahim.

Kamel Essabane verzorgt een gesproken recensie, en Hannah Visser & Samira Ibrahim geven een reflectie na de gesprekken en discussies

Moderator van de middag is Bas van den Berg, en technisch wordt het geheel begeleid door Dick Hage, de webmaster van de website van Stichting PaRDeS.

Wie belangstelling heeft kan zich aanmelden via stichtingpardes@gmail.com;
Het boek Zorg voor de aarde….. kunt u gemakkelijk bestellen via de website www.stichtingpardes.nl; en dan doorklikken naar ‘winkel’.

Het is een heel aantrekkelijk en toegankelijk boek om te gebruiken in scholen en opleidingen waar de vraag naar zorgzaam leren omgaan met elkaar, met de aarde en met het leven centraal staat.

Via bijgevoegde flyer krijgt u wellicht de smaak te pakken om deel te nemen aan het webinar op donderdag 6 mei.

Voelt u zich vrij om deze flyer zo breed mogelijk te verspreiden in uw eigen netwerk.

Zorg voor de Aarde (versie 2 def)