Inspirerende vrouwen over compassie met Hilde Kieboom, Lilianne Ploumen en Adelheid Roosen

Wanneer:
september 13, 2017 hele dag
2017-09-13T00:00:00+02:00
2017-09-14T00:00:00+02:00

Afgelopen periode zijn we in gesprek gegaan met Hilde Kieboom, Lilianne Ploumen en Adelheid Roosen. Een volgende ontmoeting staat gepland met Mirjam van ’t Veld op 13 september. We bezoeken deze eigentijdse voorbeelden van compassie om tot een oprechte en persoonlijke uitwisseling te komen over de drijfveren om compassievol te handelen en de worstelingen die daarbij horen. Zo willen we elkaar inspireren en aanmoedigen om in onze eigen leef- en werkomgeving een compassievolle levenshouding uit te dragen.

Wil jij in gesprek met deze inspirerende vrouwen? Meld je snel aan via dit e-mailadres, want het aantal plaatsen is beperkt.

Over het bezoek en daarna

Een bezoek zal plaatsvinden in een kleine groep van maximaal 7 deelnemers. Aanmelding is mogelijk voor een of twee ontmoetingen. Per ontmoeting zal een bezoekgroepje worden samengesteld op basis van de ontvangen aanmeldingen. Afhankelijk van het aantal gegadigden moeten we al dan niet een selectie maken.

Na aanmelding nemen we contact op om de nadere details te bespreken. De ontmoeting zal voorbereid worden aan de hand van een aantal vragen. Van de deelnemers wordt ook een korte schriftelijke terugkoppeling gevraagd naar de andere deelnemers aan het ontmoetingsprogramma.

Klik hier voor meer informatie

Bron:  Beweging voor Barmhartigheid

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie