Webdebat met Jan Terlouw over klimaatverandering op 6 dec.

Jan Terlouw: ‘We moeten de politici onder druk zetten’

Aanstaande zondag om half twee gaat Jan Terlouw in debat met de Beweging van Barmhartigheid over de vraag hoe de klimaatverandering nog te stoppen is. De Beweging van Barmhartigheid wil zich sterk maken voor een ‘menselijker samenleving’. Jan Terlouw wil vooral ‘rechtvaardigheid’ tegenover de generaties na ons.

Omwille van onze verantwoordelijkheid tegenover onze kinderen en kleinkinderen wil Terlouw dat burgers de politiek onder druk gaan zetten, want anders komen de politici niet in actie. Om die druk vorm te geven maakt Terlouw zich sterk voor een vernieuwing van de democratie, via een burgerberaad waarin burgers zich rechtstreeks uitspreken over hoe de klimaatverandering gestopt moet worden.

Het debat met Terlouw is vanwege corona een webdebat, via internet. Iedereen die wil kan meedoen. Deelname is gratis en een laptop, pc, tablet of smartphone is voldoende; er is geen speciaal programma nodig.

Aanmelden met een simpel mailtje naar secretariaat@barmhartigheid.nl. In antwoord dat krijgt u een link met de toegangscode.

Datum en tijd: Zondag 6 december 2020, 13.30 u

Meer informatie: www.barmhartigheid.nl