Online kennismakingsworkshop Mindful Zelfcompassie

Mindful Zelfcompassie is aandachtig en vriendelijk omgaan met onze eigen imperfectie en onze lastige emoties. Het biedt ook een goede basis om werkelijk compassievol om kunnen gaan met anderen. Iedereen kan zelfcompassie leren. Ook als je in je jeugd weinig genegenheid hebt ervaren. Zelfcompassie biedt emotionele veerkracht, door jezelf je tekortkomingen toe te staan.

Mindfulness richt zich op de ervaring in het hier en nu. Zelfcompassie richt zich op de persoon die lijden ervaart: jijzelf. Mindfulness zegt: ‘Stel je open voor je lijden, ervaar de ruimte eromheen, en het zal veranderen.’ Zelfcompassie voegt hier aan toe: ‘Wees vriendelijk naar jezelf te midden van het lijden, en het zal veranderen.’ Mindfulness vraagt: ‘Wat ervaar ik van moment tot moment?’, zelfcompassie vraagt: ‘Wat heb ik nodig?’

Wil je meer weten over mindful zelfcompassie of kijken of een training iets is voor jou? Doe dan mee aan de online kennismakingsworkshop op donderdag 28 januari van 19.30 tot maximaal 21.00 uur. De kosten bedragen 20 euro. De workshop gaat door bij 8 deelnemers.  Docent: Harriët Messing

Steun ons door bij inschrijving Beweging van Barmhartigheid*  te vermelden. Wij ontvangen dan 10% van de opbrengst per deelnemer.

Programma
Oefening ‘Hoe behandel ik een goede vriend?
Theorie Mindful Zelfcompassie
Vragenronde
Oefening: Zelfcompassiepauze
Informatie over de online en live training Mindful Zelfcompassie

Meer informatie en inschrijving: https://re-minding.nl/trainingen/online-kennismakingsworkshop-mindful-zelfcompassie/

#zelfcompassie

  • Sinds 1 januari 2021 is Stichting Handvest voor Compassie NL onderdeel geworden van de Beweging van Barmhartigheid.  Er komt een nieuwe website die in maart online gaat!  We houden u op de hoogte.