Leiderschap en compassie als levenshouding!

logo_FranciscaanseBewegingSeminar Franciscaans leiderschap: compassie als levenshouding

Op vrijdag 2 september organiseert de Franciscaanse Beweging een seminar over franciscaans leiderschap. Sprekers als politicus Marnix van Rij en bijzonder hoogleraar franciscaanse spiritualiteit Gerard Pieter Freeman zullen over dit thema vertellen. Ook vindt er er een interactieve discussie plaats met een panel van geïnterviewden uit het boek ‘Franciscaans leiderschap: compassie als levenshouding’. Het boek wordt aan het eind van het seminar gepresenteerd.

Interviews met ervaren leiders over compassie

Adriaan Bos, bestuursvoorzitter van de Franciscaanse Beweging, heeft voor het boek veertien ervaren leiders en deskundigen uit verschillende segmenten van de samenleving geïnterviewd over hun ervaring met leiderschap en hun visie op de rol van compassie.

Locatie:
Van Doorne advocaten, Jachthavenweg 121, 1081 KM Amsterdam. Goed bereikbaar per openbaar vervoer; gratis parkeerplaatsen.

Inschrijven:
Via info@franciscaansebeweging.nl (vermeld uw naam en evt. uw organisatie).

Meer informatie treft u hier.

Franciscaans leiderschap en compassie als levenshouding

Kosten:
Aan het seminar zijn geen kosten verbonden. Na afloop ontvangt u het boek ‘Franciscaans leiderschap: compassie als levenshouding’ ter waarde van € 19,50. Dit bedrag kunt u voldoen via een inlegvel in het boek.