Loop je mee? Wij zijn Ieder1!

Onze samenleving verandert in rap tempo en de verdeeldheid tussen bevolkingsgroepen neemt toe. De hele dag worden wij overstelpt met meningen en beledigingen van de ene naar de andere kant en weer terug. Polariserende krachten hebben de overhand.

Stem tot eenheid!

Acteur Nasrdin Dchar roept de samenleving op met een stem tot eenheid te komen, een stem vanuit het midden, zo krachtig dat het de polariserende krachten verzwelgt. Het laten horen van deze stem vanuit het midden is hard nodig. Het is hard nodig dat wij ons uitspreken over wat voor een samenleving we met elkaar voorstaan.

Respect, acceptatie en compassie

Een samenleving van verdraagzaamheid, respect naar de ander en acceptatie van de ander, welk geloof de ander ook aanhangt, welke seksuele geaardheid de ander ook heeft, welke gebruiken en voorkeuren de ander ook heeft. Een samenleving waarin wij opkomen voor elkaar en naar elkaar omkijken en waar wij gezamenlijk verantwoordelijk voor zijn. Een samenleving waarin vertrouwen, acceptatie en compassie belangrijke waarden zijn.

Manifestatie Amsterdam

Nasrdin Dchar organiseert zondag 25 september een grote manifestatie in Amsterdam, waar Nederland haar compassievolle stemgeluid kan laten horen. Loop en draag je bij, om die stem van het midden te laten horen? Kijk dan op de site van ieder1 voor informatie op welke manier jij mee kan doen!

www.ieder1.org

www.facebook.com/wijzijnieder1