Wat betekent zelf-compassie voor jullie?

De organisatie Awareness in Action is een partnerorganisatie van onze moederorganisatie, het internationale Charter for Compassion. Awareness in Action zet zich in voor zingeving en waardebeleving in het werk van mensen. De organisatie doet dat onder meer door het aanbieden van training op gebied van mediatie, compassie en zelf-compassie.

Online enquête: zelf-compassie

Awareness in Action stelde ons, het Handvest voor Compassie NL, de vraag of onze volgers hen zouden willen helpen met het ontwikkelen van een cursus ‘Zelfcompassie’. De organisatie heeft een eenvoudige online enquête ontwikkeld om zo te kunnen bepalen wat mensen zouden willen leren in een dergelijke cursus. De vraag luidt of lezers deze enquête zouden willen invullen. Invulllen kan door hier te klikken

Gratis online cursus: ‘Start mediteren in 7 dagen’

De organisatie biedt, uit dank voor het invullen van de enquete, de gratis online cursus ‘Start mediteren in 7 dagen’ aan. Deze korte cursus is speciaal ontwikkeld voor mensen die net beginnen met meditatie en die wat begeleiding wensen rond hoe dit gaat.

De cursus is kosteloos, laagdrempelig en biedt praktische tips. Lezers zijn van harte uitgenodigd om gebruik te maken van de cursus en de link te delen met wie er maar van gebruik wenst te maken:

http://awareness-in-action.teachable.com/p/start-meditation-in-7-days