Online onderweg naar Zelf-Compassie

Vanuit de organisatie Awareness in Action kun je nu (betaald) acht online lessen volgen op gebied van meditatie en mindfullness. Op je eigen tempo, waar je maar wilt en wanneer je er maar tijd voor hebt.

Overleven

Mensen zijn gebouwd voor overleven. We herkennen snel wat ons welzijn en onze stabiliteit kan bedreigen. Tegelijk zijn we erop gericht om dat wat ons comfort en veiligheid biedt te behouden en te bereiken. In deze moderne wereld resulteert dit in een knagende stem in ons hoofd die ons voortdurend verteld dat we niet goed genoeg zijn. Zo gaan we voortdurend op zoek naar een vorm van perfectionisme dat we gelijkstellen aan succes.

Zelf-Compassie

We hebben een frissen benadering nodig die gebaseerd is op vriendelijkheid, aandachtigheid en een erkenning van wederkerige relaties. Het pad van Zelf-Compassie introduceert je in deze benadering en naar een meer ontspannen en gelukkigere houding in het leven.

Online cursus

De online cursus (betaald) bestaat uit videoclips, teksten, oefeningen, audio begeleide meditaties, foto’s en punten om op te reflecteren. Deelnemers kunnen vragen stellen en opmerkingen maken terwijl de cursus verder gaat. Als je druk bent, dan is online leren een ideale manier om op eenvoudige en toegankelijke manier informatie in je op te nemen.

Registratie voor de online cursus is inmiddels geopend. De cursus begint op 5 januari 2017.

Meer informatie tref je op de site van Awereness in Action