3 eendaagse Deep Listening Luistertrainingen voor (zorg)professionals

Wie beroepsmatig veel luistert, herkent vast wel dat het vaak voelt als hard werken, dat luisteren. En dat je er wellicht moe en ontevreden uit komt. Misschien richt je je aandacht vooral op de ander en te weinig op wat er bij jezelf gebeurt tijdens het luisteren? Of wellicht zitten je gedachten en oordelen je in de weg en ben je vooral bezig met je reactie op wat gezegd wordt?

De Deep Listening Luistertraining biedt voor deze situaties handvatten om écht te luisteren met behoud van energie.Harriët Messing geef de 1-daagse Deep Listening Luistertraining voor (zorg)professionals op donderdag 28 februari (laatste 2 plaatsen), zaterdag 30 maart (nog 3 plaatsen) of NIEUW: donderdag 25 april. Van 09.30-17.00 uur in Studio Loevenhout, Utrecht. Prijs: € 114,95 incl. BTW. Doe je mee?

Evaluatiescores: Relevant voor mijn werk: 97%, Zou deze training aanraden: 91%, Deskundige trainer: 99%.
De Deep Listening Luistertraining is een ervaringsgerichte training die je leert met heel je wezen aanwezig, in compassievol contact en met behoud van energie te luisteren. Geschikt voor professionals uit care, cure en ggz, voor managers, coaches, (mindfulness-)trainers, rouwbegeleiders, geestelijk verzorgers en anderen die met mensen werken en de wens hebben om hun eigen luisterpraktijk te verdiepen.

Klik hier voor meer informatie.