We verspreiden het woord . . .

We verspreiden het woord van COMPASSIE – en we hebben jouw hulp nodig om compassie te integreren in alles wat we doen – in ons persoonlijk leven, op onze werkplek, in onze community en in het connecten over de hele wereld. Bekijk de volgende video (in het Engels) om meer te weten te komen.

Het Charter for Compassion International heeft als doel om een “netwerk van netwerken” te zijn om mensen met verschillende achtergronden te verbinden, in alle hoeken van de aarde om compassie te brengen in alles wat we doen.

overzicht

Compassionate Atlanta wordt mentor van het nieuwe Compassionate Baghdad, Iraq initiatief.
Een van onze partners, Compassionate.It, trainde met een van onze andere partners, CCare at Stanford University, en is nu in Botswana om te helpen met het trainen van ‘social service workers’. Botswana is ons eerste compassionate country.
Compassionate Kinross in Schotland werkt met partners in Ethiopie, en steden in Nederland steunen hun partners in Peru.
Het San Francisco community initiatief maakt zich gereed om een om samen te werken met Bethlehem en Assisi, en St. Augustine doet hetzelfde met haar zuster stad, Aviles, in Spain.

We Horen Verhalen

Met meer dan 250 community initiatieven en duizend partners, hoort het Charter for Compassion International iedere dag verhalen over hoe compassievolle acties een verschil maken voor het welzijn van mensen verspreid over de hele aarde. Dat is een van de redenen waarom Compassionate Seattle ‘Beloved Community’ heeft gemaakt, zodat we al deze verhalen kunnen verzamelen en elkaar kunnen inspireren om compassievol te handelen in onze eigen communities. We zijn nu bezig met het maken van de infrastructuur hiervoor, maar je kunt een sneak preview hiervan bekijken op de website van het Charter for Compassion International.

We Hebben Uw Hulp Nodig

We kunnen dit niet alleen–het vereist mensenkracht om een netwerk te vormen en te vergroten en om te voldoen aan de vraag van onze compassievolle communities en wereldwijde partners. Wist u dat het Charter bestaat dankzij de ondersteuning van een groeiende groep internationale vrijwilligers? Nu het aantal communities en partners zich uitbreidt, hebben we meer mensen en diensten nodig in 2015. We vragen daarom om uw hulp.

Hier Is Wat U Kunt Doen

Blijf compassievol handelen—in uw persoonlijk leven, op uw werkplek, in uw community en daarbuiten—en deel uw verhalen met ons!
Begin een community initiatief en registreer als een organisatie partner.
Wordt een MEMBER van het Charter for Compassion International, doe een donatie, en ontvang een bedankje van CCI.
Bent u al lid? Overweeg dan een gift om de global compassion movement te steunen tijdens deze speciale eindejaars campagne, en ontvang een bedankje van CCI.

Dank voor het helpen met het verspreiden van COMPASSIE. We zijn dankbaar voor alles wat u doet.