Gratis cursus Zelfcompassie

Zelfcompassietrainer Harriët Messing heeft het volgende aanbod:  “Ik maak graag 16 mensen blij met een (bijna) gratis online training in Mindful Zelfcompassie Ter waarde van € 550,- !

Ik merk zelf hoezeer ik baat heb bij het toepassen van de tools uit de Mindful Zelfcompassie Training in deze spannende tijden. Niet alleen vanwege de angst voor besmetting. Ook doordat er meer kleine irritaties zijn als je met je gezinsleden, die ook om allerlei redenen meer stress hebben, veel meer binnen moet zijn. En natuurlijk ook door financiële onzekerheid vanwege (dreigend) baanverlies en donkere wolken aan het economische firmament. En hoe blijf je dan toch goed voor jezelf zorgen?

Is dat herkenbaar voor jou? En wil je beter en milder om kunnen gaan met al die wisselende emoties en straks veerkrachtiger uit deze periode komen? Eigenlijk je eigen beste vriend(in) worden?

Op donderdagavonden van 9 april t/m 28 mei van 19.00 – 22.00 uur + stilteochtend op zaterdag 9 mei geef ik online via Zoom de Mindful Zelfcompassietraining. Als je je inschrijft is het wel belangrijk dat je alle bijeenkomsten bij kunt wonen (7 en 9 mei vallen in de meivakantie). Je kunt dan meedoen vanaf een rustige plek thuis, waar je niet gestoord kan worden. Wat je dan nodig hebt is een PC (voorkeur), tablet of smartphone met internetverbinding, een stoel waar je prettig in zit en eventueel een bed of een matje voor oefeningen die we liggend doen. Lees hier meer over de training.

Omdat dit de eerste keer is dat de training in deze vorm geef en het dus als oefening voor mezelf beschouw (er kan dus wel eens wat misgaan, maar dat mag van mezelf, van jou ook?), hoef je alleen zelf het Mindful Zelfcompassie Werkboek(20 euro) aan te schaffen. Na afloop van de training mag je op basis van donatie laten blijken wat de training jou waard is geweest.

Meld je snel aan, want dit is een eenmalige aanbieding en vol is vol! ”

Lees meer over de zelfcompassietraining

Ga naar het aanmeldformulier