MIND Conference op 28 november in Utrecht

The Power of a Compassionate Mind for Happiness and Success 28 November 2015 Utrecht, Nederland

De MIND Conference is een van de eerste conferenties in Europa voor studenten en young professionals. Het is een initiatief van studenten uit Utrecht en Amsterdam en is een reactie op de groeiende behoefte aan meer empathie, authenticiteit en samenwerking in onze samenleving.

Veel jonge mensen hebben de wens om bij te dragen aan een betere wereld en het geluk van andere mensen. Deze dag is bedoeld om weer verbinding te maken met deze motivatie en nodigt uit om de waarde van compassie in onze hedendaagse wereld te onderzoeken. De MIND Conference maakt deel uit van een bredere beweging in onze samenleving die voor meer menselijkheid en aandacht pleit: de opkomst van sociaal ondernemerschap, duurzame ontwikkeling, solidariteit en de Charter for Compassion. Compassie is niet langer een luxe maar noodzakelijk om wijze oplossingen te vinden voor huidige sociale, economische en milieu kwesties.

Programma
Uniek aan de MIND Conference zijn de verschillende perspectieven van waaruit compassie wordt besproken. Tijdens lezingen en workshops worden bezoekers gestimuleerd om op een interactieve manier te reflecteren op compassie. Internationale sprekers uit het bedrijfsleven, onderwijs, de gezondheidszorg en de academische wereld zullen de voordelen en toepassingen van compassie in hun professionele en privé leven delen.
Sprekers zijn onder andere Marilyn Turkovich van de Charter for Compassion, Dylan Vianen en Sietse de Kok (De Bildung Academie), Zoi Kantanoutou van Power of Youth.

Voertaal is Engels.

De dag zal plaats vinden in het Academiegebouw, Domplein 29 te Utrecht.

Ticketsale Early-bird student: 18.00, volwassenen: 45.00 Regular student: 24.00, volwassene: 50.00
Registratie opent om 9.15 en de dag is afgelopen om 17.00.
Voor meer informatie en tickets, ga naar www.mindconference.eu
U kunt contact opnemen met Yara Vrolijks, Executive Director: yara@mindconference.eu