Handvest voor Compassie ook op Linkedin!

Stichting Handvest voor Compassie Nederland zet zich in voor de groei van compassie, voor ieder mens persoonlijk en voor de samenleving als geheel. De stichting doet dat door een platform te bieden aan initiatieven en daden die een voorbeeld zijn van compassie en empathie, in lijn met het internationale Charter for Compassion. Om dat te doen, wil de stichting graag zo goed mogelijk vindbaar en zichtbaar zijn voor alle geïnteresseerden.  Je kon het Handvest voor Compassie al volgen via de website, via facebook, via twitter en door inschrijving voor de nieuwsbrief. Daarnaast zijn er een aantal social mediagroepen, waaronder op linkedin.

Nu ook een eigen linkedin-pagina

Voor professionele netwerken wil de stichting het eveneens graag zo gemakkelijk mogelijk maken om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws rondom compassie in Nederland. Vanaf nu kun je daarom het Handvest voor Compassie ook op Linkedin volgen via een speciale, open bedrijfspagina. Op deze manier wordt het nog makkelijker om op de hoogte te blijven van welke ontwikkelingen er zijn bij het Handvest. Bovendien is het zo nóg makkelijker om berichten van het Handvest die jij interessant vindt, zelf te delen met jouw professionele netwerk!

 

 

Volg ons, ook via Linkedin! 

Je volgt ons door bij Linkedin in te loggen op je persoonlijke account. Vervolgens toets je in het zoekvenster ‘Stichting Handvest voor Compassie Nederland’. Druk vervolgens op de knop ‘follow’ in de rechterbovenhoek. Vanaf dan blijf je ook via linkedin op de hoogte van ons laatste nieuws. En deel je zelf het laatst nieuws over compassie gemakkelijk met jouw collega’s!

Bekijk hier de pagina op Linkedin