Netwerkevent voor zorgverleners op 14 april

Ben je een zorgverlener met een hart voor compassie? Dan ben je op zaterdag 14 april van 17-22 uur welkom voor een gezellig samenzijn en netwerkmoment met genomineerden voor de Compassieprijs 2017, deelnemers aan de C4C Challenge, (oud)teamleden, ambassadeurs, partners en andere belangstellenden van Compassion for Care en compassie in de zorg. Deze avond zal in het teken staan van delen en inspireren met korte talks van diverse sprekers (zie hieronder). We hebben een beperkt aantal plaatsen, dus wees er snel bij!

Graag horen we van je of je ook komt. Fijn als je dit per ommegaande, maar liefst voor 7 april aan ons wilt doorgeven via dit inschrijfformulier.  Je kunt daar ook aangeven of je  introducees mee wilt nemen en wie. We zullen je begin april nog een keer een reminder sturen. Wellicht heb je je al opgegeven. Dan kun je nu hieronder het programma voor de avond bekijken.

Sprekers

Huisartsen Hans Peter Jung en Hylke de Waart van Huisartsenpraktijk Afferden zijn winnaars van de Compassieprijs 2017. Met hun project ‘Meer spreekuurtijd voor de patiënt’ koppelen zij het terugvinden van plezier in het werk (onder andere door te werken vanuit de visie ‘Positieve Gezondheid’ van Machteld Huber) aan concrete afspraken met de zorgverzekeraar. De pilot krijgt mogelijk landelijke navolging. Hans Peter Jung vertelt over zijn ervaringen.  Lees verder op de website van Compassion for Care