Vrede, wie durft!

Iedereen kan iets voor vrede doen!

Met die gedachte organiseert PAX in samenwerking met allerlei lokale initatieven en organisaties ieder jaar landelijk de Vredesweek. In 2016 viert PAX de 50e Vredesweek van 17 t/m 25 september!

Vredesweek en verbinding

We leven in roerige tijden. Juist nu groeit het besef dat vrede niet vanzelfsprekend is. De beelden van vluchtelingen en oorlog onderstrepen het belang dat we ons moeten inzetten voor vrede. De Vredesweek is hét moment om samen in actie te komen. PAX roept speciaal op tot verbinding. Doe jij mee?

Vrede verbindt! 

PAX maakt zelf statements in de Vredesweek, o.a. met de Walk of Peace in Enschede en het Manifeest in Amsterdam. Volg de vredesweek van PAX op Facebook en ontdek elke dag wat jij voor vrede kunt doen. Daarnaast heeft PAX diverse Ambassades van Vrede die bij jou in de buurt activiteiten organiseren! Kijk op deze kaart om te zien waar jij in de vredesweek aan mee kan doen! 

Activiteiten op de kaart 

Onder andere in Nijmegen en in Groningen worden er activiteiten georganiseerd in het kader van de vredesweek. Organiseren jullie vredesactiviteiten in de week van 17 t/m 25 september? Geeft dat dan door via vredesweek@paxvoorvrede.nl. Dan plaatst PAX het in hun online agenda en komt het op de kaart te staan!