Doe mee! #FacesOfCompassion

Het internationale Charter for Compassion heeft een vrolijke eindejaarscampagne ontwikkeld om nieuwe mensen met het Handvest voor Compassie bekend te maken, geld te verzamelen ter ondersteuning van de kernprograma’s van het Charter en om een boost te geven aan ons gezamenlijke doel: van compassie een verlichtende wereldwijde kracht te maken die positieve verandering kan bewerkstelligen in een gepolariseerde wereld!

Helpen jullie mee?

Hiervoor vraag het Charter for Compassion onze hulp. Dit is het idee:

–        Plaats een selfie op twitter, onder vermelding van de hashtag #FacesofCompassion en met de tweetaccountvermelding @zumyn_mosaics

–        Zumyn_mosaics zal op je tweet reageren met een uitnodiging om de boodschap van compassie te retweeten in een foto die zij je toezenden.

Van de ontvangen foto’s zal Zumyn een mozaiek gaan maken. Iedere stad (van compassie) die tenminste 100 mensen zover krijgt om mee te doen aan de compagne en de hashtag #FacesOfCompassion te verspreiden, zal een poster ontvangen van deze mozaïek. Bovendien ontvangt het Charter for Compassion voor iedere retweet met de foto van de postermozaiek van Zumyn, 1 dollar aan donatie van Zumyn!

De campagne start op dinsdag 29 november!

Dus weet jij tenminste 100 mensen te activeren die samen met jou een selfie plaatsen op twitter onder vermelding van de hashtag #FacesforCompassion @zumyn_mosaic? Doen! Op die manier geef je aan dat jij compassie ondersteunt, sluit je je aan bij een wereldwijde beweging van compassie en ondersteun je het internationale Charter for Compassion!

keyboard-1754930_640

Hoe het werkt:

–        Zumyn zoekt op twitter de selfies uit die zowel de hashtag #FacesOfCompassion én getagd zijn met de twitteraccountvermelding @zumyn_mosaics. Zumyn verzamelt deze foto’s en zal deze, na controle, publiceren als onderdeel van hun mozaïekposter over compassie.

–        Wanneer je je foto met de hashtag en het twitter-tag indient, zal Zumyn jouw tweet beantwoorden met een tweet waarin het proces verder wordt uitgelegd. Wanneer je de foto retweet die je van Zumyn ontvang – en waarin staat dat jij meedoet aan dit project – dan zal zumyn 1 dollar doneren aan het Charter for Compassion

–        Als je geen twitter-account hebt: twiteraccounts zijn eenvoudig gratis aan te maken.

Voorbeeldtweets die je mee kan zenden:

Een paar voorbeeld-tweets die je kan knippen en plakken in de boodschap bij je selfie:

  •  Join me: support compassion: Post your pic with the hashtag #FacesOfCompassion and tag @zumyn_mosaics. Every pic posted earns @TheCharter $1
  • Be one of the #FacesOfCompassion and tag @zumyn_mosaics. Every pic posted sends $1 to @TheCharter
  • I am one of the #FacesOfCompassion created by @zumyn_mosaics. Posting & tagging your pic will earn @TheCharter $1
  • I’m part of the group image #FacesOfCompassion being created by @zumyn_mosaics for @TheCharter. Every post sends $1!

Naturlijk doe jij ook mee met deze campagne die start op dinsdag 29 november!

Twitter #FacesOfCompassion @zumyn_mosaics! En zegt het voort!

#FacesOfCompassion