Internationale marktplaats voor Compassie!

Het internationale Handvest voor Compassie (Charter for Compassion) heeft een officiële marktplaats geopend! Het was al langere tijd in ontwikkeling, maar nu is dan toch echt werkelijkheid: de producten en diensten van de partners van het Charter for Compassion kunnen worden aangeboden op één centrale plek.

‘Agora van compassie’

De grieken noemden hun marktplaats ‘de Agora’ – een plek waar koopmannen zich verzamelden en hun waren verkochten. De internationale organisatie van het Handvest heeft inmiddels bijna 2000 partners. Daarom was het tijd om een plek te ontwikkelen waar deze partners hun ‘waren’ konden aanbieden! Veel van de partners van het Handvest zijn eigenaar van bedrijven of zijn kunstenaars, schrijvers, filmmakers of individuen die diensten aanbieden. Voor hen zocht het Handvest een manier om hun goede werken te kunnen promoten.

Marktplaats

Iedereen is van harte uitgenodigd om de marktplaats te bezoeken. Als je iets vindt dat je interesse wekt, klik dan op de betreffende link van het product en bekijk de mogelijkheden. Wellicht ben je op zoek naar een bijzonder geschenk of zoek je een bepaald boek rondom compassie? Elke ‘kraam’ betaalt een bescheiden bedrag om in de agora van het Handvest een plek te hebben. Zo help je ook indirect het Handvest, als je een partner helpt door een product van hen aan te schaffen of van een dienst van hen gebruik te maken!

Ook gebruik maken van deze marktplaats van compassie?

Je kunt de agora iedere week even bezoeken, de marktplaats breidt zich langzaam uit. Mocht je al een partner zijn van het internationale Handvest en wil je ook gebruik maken van de marktplaats van compassie?

Neem dan contact op met Mimi (let op: voertaal is Engels!)

https://www.charterforcompassion.org/marketplace

unnamed