Netwerkbijeenkomst voor compassionates

Sinds de oprichting van de Stichting Handvest voor Compassie NL in oktober 2014, heeft het bestuur een aantal bijeenkomsten georganiseerd, legde ze diverse nieuwe contacten, ontplooide ze verschillende activiteiten en heeft ze de website en de nieuwsbrief gelanceerd.

Als stichting staat het bestuur voor de uitdaging om voor haar werk een stevig fundament te leggen en te groeien. De tijdsgeest waarin we leven maakt veel mensen en organisaties bewust van de verbindende werking van compassie en de heilzame gevolgen hiervan voor het creëren van een vredige samenleving.

Dit pad van compassie bewandelen wij graag samen met u. Daarnaast is door verschillende netwerkpartners aangegeven dat er behoefte is aan het regelmatig uitwisselen van informatie m.b.t. ‘compassie-activiteiten’.

Daarom nodigt het bestuur van de Stichting Handvest voor Compassie u van harte uit voor onze tweede netwerkbijeenkomst op zaterdag 9 april in Leiden. Voor de stad Leiden is gekozen omdat dit de eerste stad was, waarvan het gemeentebestuur het Handvest voor Compassie omarmde en tot leidraad maakte voor haar gemeentelijk beleid.

 

Programma

– Welkom: Gerthe Lamers
– Compassie in Leiden: Wim Kuin en Ad Alblas
– Rotterdam Compassionate City op 20 mei; Monica Neomagus
– Compassieprijs 2016: ‘Een humane economie’; Monica Neomagus-
– Winnaars vorige compassieprijzen: Yara Vrolijks en Mustafa Kus
– Compassionate Mind Network: Yara Vrolijks
– Aankondigingen door aanwezigen van compassie activiteiten
– Netwerken
– Maaltijd

Tijd en locatie
Datum: Zaterdag 9 april 2016 van 15.00 uur tot 19.00 uur (inloop 14.30 u)
Locatie: Joris 22, Jorissteeg 22 Leiden

Kosten
Voor uw deelname aan deze netwerkbijeenkomst vragen wij een kleine bijdrage van €5,- euro. Ook is er de mogelijkheid om tussen 17.30 uur en 19.00 uur een hapje te eten. De bijdrage die wij hiervoor vragen is €10,- Ter plaatse te betalen.

Reserveren
Reserveren is noodzakelijk aangezien er plaats is voor 75 personen. U kunt zich tot uiterlijk 7 april 2016 aanmelden bij: anand@thebloominghuman.nl. Daarbij graag expliciet aangeven of u ook van de maaltijd gebruik wilt maken.