Winnaar Compassieprijs 2015 uitgenodigd bij Uitblinkerslunch

Sinds 2011 wordt ieder jaar de landelijke Compassieprijs uitgereikt.  Een initiatief dat steeds meer blijkt op te vallen en een steeds grotere waarde blijkt te vertegenwoordigen voor onze samenleving.
Mustafa Kus, winnaar van de Compassieprijs 2015 met project Omalief, werd inmiddels uitgenodigd bij de Sociale Top eind november in Zwolle en bij de Uitblinkerslunch op Paleis Noordeinde bij Koning Willem-Alexander en Koningin Maxima.

“Nederland kent vele prijzen voor mensen die een bijzondere prestatie hebben geleverd. In 2006 organiseerden de Prins van Oranje en Prinses Máxima voor het eerst de Uitblinkerslunch op Paleis Noordeinde om hun waardering te uiten voor mensen die iets bijzonders hebben gepresteerd. Ook vandaag ontvingen Koning Willem-Alexander en Koningin Máxima weer een groep uitblinkers. Alle 26 genodigden hebben recentelijk een prijs of andere onderscheiding ontvangen voor hun prestaties in uiteenlopende sectoren zoals kunst & cultuur, media & journalistiek, wetenschap en bedrijfsleven. Sinds 2006 zijn 587 uitblinkers tijdens 22 Uitblinkerslunches op Paleis Noordeinde in het zonnetje gezet.
Gastenlijst: http://bit.ly/1NLCl1O

Bron: facebookpagina Koninklijk Huis